کارگاه‌ های صنایع تبدیلی حمایت می‌شوند

ساخت وبلاگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از درمیان، جلسه بررسی و تصویب طرح ایجاد قطب صنایع تبدیلی محصول استراتژیک زرشک در شهرستان درمیان و زیرکوه با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه انصارالرضا(ع) استان، فرماندار، امام جمعه، مسئولان و کشاورزان این شهرستان برگزار شد.

سردار محمدرضا نقدی امروز عصر در این جلسه اظهار داشت: مقام معظم رهبری در تمام دیدارها و جلسات خود با مسئولان کشور فرمودند «تنها راه پیشرفت اقتصاد کشور در تولید و ایجاد کارگاه‌های صنایع تبدیلی کوچک روستایی است».

وی افزود: در این راستا و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری اقداماتی برای ایجاد کارگاه‌های کوچک و صنایع تبدیلی زودبازده در روستاهای محروم انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: پرداخت تسهیلات کم بهره برای تهیه ابزار تبدیلی، فرآوری و خشک کردن زرشک در شهرستان درمیان از جمله این اقدامات حمایتی بسیج مستضعفین است.

وی با بیان اینکه برای تبلیغ کالاهای تولیدی از این کارگاه‌ها نیز اقداماتی صورت گرفته است عنوان کرد: در بازارهای موقت و نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی برای تبلیغ و فروش محصولات کشاورزان همکاری می‌شود.

سردار نقدی گفت: وقتی که بحث اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر انقلاب مطرح شد مجموعه بسیج با بررسی علمی و منطقی مسائل و راهکارهای خوبی را برای تحقق این هدف مشخص کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ایجاد واحدهای کوچک تولیدی یکی از راهکارهای مدنظر است بیان کرد: با ایجاد واحدهای کوچک تولیدی با استفاده از ظرفیتهای موجود در هر منطقه جغرافیایی 235 هزار شغل ایجاد کرده‌ایم.

وی گفت: در طول سه سال گذشته در محورهایی که بسیج ورود پیدا کرده است تولید افزایش چشمگیری داشته به حدی که در تولیدات گلخانه‌ای افزایش 50 درصدی و در تولید انگور افزایش 37 درصدی و در بحث پرورش قارچ و محصولات باغی و زراعی مشابه اقدامات موثر و سازنده‌ای انجام شده است.

سردار نقدی بحث ایجاد صنایع تبدیلی کوچک را مهم ارزیابی کرد و افزود: صنایع تبدیلی کوچک می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد منطقه ایجاد کند زیرا می‌توان با ایجاد کارگاههای فرآوری مختلف از هدر رفت و ضایعات محصولات نیز جلوگیری کرد.

وی گفت: در کشور ما سالانه حداقل 5 میلیون تن ضایعات محصولات کشاورزی داریم که می توان با اقدامات موثر این ضرر را  به درآمد هنگفتی تبدیل کرد.

وی خاطر نشان کرد: در صنایع تبدیلی کوچک و روستایی خیلی از هزینه‌های گزاف صنایع صنعتی و بزرگ وجود ندارد و عموما به صورت خانوادگی اداره می شود به همین دلیل کالا با هزینه کمتری تولید می‌شود و  ارزان تر به بازار ارائه می‌شود و همین موضوع زمینه رقابت محصولات را ایجاد می‌کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: در کشور چین که اکنون بازارهای اقتصادی جهان را در اختیار گرفته است کارگاههای کوچک و خانگی بیشترین محصولات را تولید می‌کنند.

سردار نقدی با اشاره به دغدغه کشاورزان از نبود بازار فروش گفت: این بحث درست است که مردم بیشتر دنبال کالاهای شناخته شده هستند ولی وقتی چندین کارگاه کوچک در یک منطقه اقتصادی جمع شوند به مرور اتفاق مهمی رخ می‌دهد و محصولات با عنوان منطقه آنها شناخته و عرضه می‌شوند و مشتری‌ها جذب همان منطقه مشخص می‌شوند.

انتهای پیام/

قاب کوچک...
ما را در سایت قاب کوچک دنبال می کنید

برچسب : کارگاه های صنایع دستی,کارگاه های صنایع دستی در تهران,کارگاه های صنایع غذایی,کارگاه های صنایع دستی مشهد,کارگاه های صنایع دستی اصفهان,کارگاه های صنایع دستی تهران,کارگاه های آموزشی صنایع غذایی,کارگاه های آموزشی مهندسی صنایع,کارگاه های کوچک صنایع غذایی, نویسنده : امیر ghabekochak بازدید : 201 تاريخ : شنبه 13 شهريور 1395 ساعت: 22:15