بودجه وزارت بهداشت از سال ۹۲ افزایش ۴۰۰درصدی داشته است

ساخت وبلاگ

امیرحسین رسولی، مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درخصوص استعفای وزیر   بهداشت   گفت: در مورد استعفای وزیر دو امکان مطرح می‌شود، اول اینکه این استعفا به منظور گروکشی سیاسی و یک رفتار قلدر مابانه مطرح شود و دوم جناب وزی از کار در   وزارت   بهداشت خسته شده است و دیگر توان پاسخگویی به مشکلات عدیده ای که خودش ایجاد کرده را ندارد. 

وی گفت: در مورد امکان اول از ابتدا همان طور که بسیج دانشجویی گوشزد کرده بود، سیاست های ایشان بر پایه ی تزریق پول هنگفت نفت به نظام سلامت پایه گذارى می‌شد. پولی که تماما باید از بیت المال هزینه شود و طبق آمار رسمی مقدار زیادی از این پول در جیب پزشکان ریخته می‌شود. کوچک ترین طبعات این سیاست به حداکثر رساندن شکاف طبقاتی تلقی می‌شود. 

رسولی افزود: طبق آمار رسمی این   بودجه   از سال ۹۲ تا الان حدود ۴۰۰ درصد   افزایش   پیدا کرده است و علاوه بر فشار به بودجه دولت و ورشکستگی بیمه های درمان، با انتشار اوراق قرضه و دست اندازی به صندوق توسعه ملی رکورد جدیدی از عمق بی تدبیری از خود به جا گذاشته است.

مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: نمایندگان مردم در مجلس نباید اجازه دهند که این طرز مدیریت توأم با تعارض منافع و وابسته به نفت که منجر به انتفاع برخی پزشکان به قیمت فرو رفتن نظام سلامت در گرداب ورشکستگی شده است ادامه پیدا کند و مدیران، بدون پاسخگویی درمورد نحوه هزینه کرد بیت‌المال و پول مردم از سمت خود استعفا دهند. وزیر بهداشت و مجموعه مدیران این وزارتخانه باید پاسخگوی بحران کنونی نظام سلامت باشند. 

وی گفت: حالا که فروش نفت تحریم شده و دیگر پولی برای تزریق به چاه ویل سلامت ندارند، کنار کشیده‌اند؟

رسولی خاطرنشان کرد: حال که پس از 6 سال عدم اجرای قوانینی چون پرونده الکترونیک سلامت، راهنماهای بالینی، پزشک خانواده و نظام ارجاع، سعی کردند کاستی‌های طرح تحول را مستقیم و غیر مستقیم از جیب مردم پر کنند کنار کشیده اند؟ حال که پس از 6 سال بایکوت رسانه‌ای، تهدید مخالفان و منتقدان، توهین به جنبش دانشجویی و تبلیغات پوپولیستی، آن هیمنه و غروری که باعث می شد هیچ‌گاه به سخنان منتقدان دلسوز گوش ندهند فروریخته کنار می کشند؟

مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: استعفا برای وزیر بهداشت کم است، چنین بی تدبیری ها و سوء مدیریت هایی لایق استیضاح است. مجلس اگر خودش ایشان را به موقع استیضاح می کرد، کار به باج خواهی نمی‌کشید.

رسولی افزود: این اقدام وزیر بهداشت اگر به جهت اینکه قبول کرده‌اند مدیریت نظام سلامت حرفه وی نیست و به فرموده خودشان چشم پزشک هستند و سیاست حرفه شان نبوده استعفا داده اند آن را اقدامی پسندیده می‌دانیم و سایر مدیران ناکارامد نظام سلامت را به استعفا دعوت می‌کنیم. وزیر بهداشت بداند اعتباری نمانده که بخواهند با افزایش بودجه از آن دفاع کنند، همان اندک آبرو را حفظ کنند.

انتهای پیام/

قاب کوچک...
ما را در سایت قاب کوچک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر ghabekochak بازدید : 212 تاريخ : چهارشنبه 12 دی 1397 ساعت: 7:56